Alla rätt!

F-skatt     Trafiktillstånd      Kollektivt anslutna     Försäkringar      nöjda kunder      Kunskap      Erfarenhet     rutavdrag

 

Vist är det jobbigt att att sätta upp något på den nymålade väggen och sen konstatera att det blev snett?

Våra hemmafixare kommer gärna förbi och hjälper dig montera tavlor, lampor, hyllor, krokar och annat du behöver sätta upp. Oavsett väggtyp har våra Fixare med sig det rätta montagematerialet i form av skruvar och pluggar. Med oss har vi självklart även borrar och borrmaskiner för alla olika väggtyper. Vi monterar hyllor, tavlor och möbler oavsett om det är gips, betong eller träväggar. För oss och våra händiga Fixare finns inga svåra eller omöjliga väggar. kontakta oss idag så är tavlan uppe innan kvällen. För oss är inga uppdrag för små eller enkla.

Montera hyllor, sätta upp tavlor, borra...

Vi hjälper dig med enklare hantverkstjänster som vanliga snickare och hantverkare ofta anser är för korta och därmed olönsamma.  Oavsett om du vill ha borrning för att sätta upp lampor, hyllor, krokar tavlor, väggfästen, hatthyllor eller fästa in möbler ordnar vi det.

Vi monterar på  alla typer av väggar

Alla väggar är unika och kräver olika typer av fästdon, beslag samt verktyg. Därför har vi ett rejält tilltaget verktygskitt inklusive borrar och borrmaskiner för just din väggtyp. Merparten av alla uppdrag klarar vi med vårt standardiserade material och verktygs kitt. Ibland kan vi dock behöva åka och köpa unikt fästmaterial på byggvaruhuset, men det löser vi.

Montage som sitter

För oss är det självklart att montera upp din hylla, toapappershållare, skohylla eller tavla på ett perfekt sätt. Inte bara att den sitter estetiskt korrekt utan även för att den ska sitta fast för evigt. Inget får lossna och falla ner för att skada personer eller föremål i din bostad. Hellre tar vi en överdimensionerad skruv och plugg men främst handlar det om rätt metod för rätt typ av vägg.

Skydd mot damm och repor samt städning

Eftersom vi även är en etablerad städfirma vet våra hemmafixare är det självklart viktigt att inte skräpa ner hemma hos dig. Vi  lämnar din bostad efter montaget i samma standard som vi möttes av den. Det innebär att vi täcker ytor som skall skyddas med lämpligt täckmaterial. I samråd med dig vidtar vi nödvändiga skyddsåtgärder för att inte skada möbler, inredning, golv eller väggar i din bostad. För oss är alla bostäder och kunder lika prioriterade och inget får fallera eller brista oavsett om våra jobb normalt sett är enkla och korta. När vi borrar är det självklart att vi samlar upp borrdamm med dammsugaren mot hålet när vi borrar. Efter arbetets slut tar vi ett varv med dammsugaren och plockar upp eventuella större föremål. För oss är din bostad helig och skall skyddas under hela arbetets gång.

Tveka inte att be oss sätta upp dina tavlor och annat på väggen!

Följ oss på Facebook

OBS! - Vi är experter på flyttstädning.

Den smarte kollar med oss först, när det är dags för flyttstädning.

Nöjd-kund-garanti

Vi erbjuder alla våra kunder nöjd-kund-garanti. 100 % nöjd inom 48timmar

Vi är inte nöjda förrän du är det!

Läs mer om vår garanti och våra försäkringar >>>

Vi har kollektivavtal

Samarbetspartners

 

 

 

 

 

 

Handla i vår E-shop

Behöver du städmaterial? Köp i vår e-shop!

E-shop >>>

Rot- & rutavdrag kräver viss koll

Dessa avdrag är jättebra, men det är inte pengar "man bara får"...

Läs mer >>>

Vanliga kundfrågor och svar

Här hittar ni svaren på de mest vanliga frågorna

Läs mer>>>

 

 

Köp Presentkort

Sök jobb hos oss!