Alla rätt!

F-skatt     Trafiktillstånd      Kollektivt anslutna     Försäkringar      nöjda kunder      Kunskap      Erfarenhet     rutavdrag

Om vi råkat orsaka en skada

Om vår personal skulle råka orsaka en skada, så är vår personal instruerad att de ska dokumentera vad som hänt och rapportera samma dag till arbetsledningen. RUTSTÄD är försäkrad hos Trygg Hansa. Den försäkringen täcker i sådana fall eventuella skador på person och egendom utan att det drabbar personalen ekonomiskt.


Transporttillstånd krävs vid flytt - för din trygghets skull

Den som anlitar en flyttfirma anlitar ett transportföretag. När man anlitar ett transportföretag så måste man anlita ett företag som har ett transporttillstånd godkänt av Transportstyrelsen. I annat fall bryter man mot sitt beställaransvar. Vi har trafiktillstånd och en anställd som är certifierat Trafikansvarig. Mer info...


Vår Nöjd-kund-garanti gäller, vid feed-back inom 72 timmar...

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av städföretag, flytt- eller trädgårds- & hantverksfirma och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % nöjd-kund-garanti. Garantin innebär att, om det är något som vi missat i utförandet, kan du alltid ta kontakt med oss inom 72 timmar (3 dygn) så ser vi till att felet avhjälps.

Växter vintertid vid flytt

Om det rör sig om växter vintertid vid flytt så gäller följande. Vintertid är blommor & växter i krukor särskilt utsatta. I en vanlig flytt hamnar de i öppna flyttlådor vilket funkar utmärkt om det är plusgrader ute. Men, om du är rädd om dina blommor och flyttar då det är kallgrader gör du bäst i att själv ta dem i din egen varma bil till nya adressen eller att du ber oss, din flyttfirma om en extra budbil för en varm transport.

OBS! Ingen ersättning om  du själv åtgärdar felet...

Om du som kund själv åtgärdar felet innan Rutstäd kontaktas eller om vi ej får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning.

Följ oss på Facebook

OBS! - Vi är experter på flyttstädning.

Den smarte kollar med oss först, när det är dags för flyttstädning.

Nöjd-kund-garanti

Vi erbjuder alla våra kunder nöjd-kund-garanti. 100 % nöjd inom 48timmar

Vi är inte nöjda förrän du är det!

Läs mer om vår garanti och våra försäkringar >>>

Vi har kollektivavtal

Samarbetspartners

 

 

 

 

 

 

Handla i vår E-shop

Behöver du städmaterial? Köp i vår e-shop!

E-shop >>>

Rot- & rutavdrag kräver viss koll

Dessa avdrag är jättebra, men det är inte pengar "man bara får"...

Läs mer >>>

Vanliga kundfrågor och svar

Här hittar ni svaren på de mest vanliga frågorna

Läs mer>>>

 

 

Köp Presentkort

Sök jobb hos oss!