Alla rätt!

F-skatt     Trafiktillstånd      Kollektivt anslutna     Försäkringar      Nöjda kunder      Kunskap      Erfarenhet     Rutavdrag

Nyheter och erbjudanden på Städfronten

Nedan presenterar vi erbjudanden och nyheter på städfronten. Dessa kan ni även få automatiskt och direkt på er Facebookvägg genom att besöka vår Facebooksida www.facebook.com/rutstadning och gilla oss.

 


 

Nu har vi utökat vår kompetens igen. Behöver du fälla träd, kapa grova grenar i tallen som kan ramla ned eller göra försiktiga beskärningar.
Vänd dig till oss! Här har du trädfällare med erfarenhet och arboristutbildning.

Gott folk! Nu under veckorna 28-32 så kommer många av våra medarbetare ha semester för att vila upp sig för att ha nya friska krafter till hösten. Detta betyder att vi omorganiserar lite, så att ni mellan varven träffar andra trevliga medarbetare i vår personal. Samt att det administrativa och vår kundtjänst tar lite mer tid på sig.

Står du inför att vända blad och starta ett nytt kapitel i livet, d.v.s. en flytt?
Tag hjälp av oss på Rutstäd, så slipper du blicka bakåt.
- Vi vet vad en riktig flyttstädning är!

Vi vill verkligen vara din bästa städfirma! Ja, Rutstäd är ett modernt hemservice företag, städfirma & flyttfirma som har höga ambitioner. Vår strävan är att vi verkligen vill vara den bästa städfirman för våra kunder. Vi har höga omdömen och betyg, men vi nöjer oss inte med det. Vår strävan att våra kunder ska tycka att vi är bäst, fortsätter ständigt.

Är du en av dem eller känner du någon som behöver ge lite kärlek till sitt trädäck? Vi har ännu lite tid över i kalender under sommaren för våra altanproffs. Så passa på!

Glad Midsommar! Nu står Midsommarhelgen för dörren och vi passar på, önskar er alla en Glad, Härlig Midsommar och Sommar. Vi har stängt Midsommaraftonen och dess helg. Sen har vi, från och med måndag, öppet som vanligt och hjälper er gärna.