Alla rätt!

F-skatt     Trafiktillstånd      Kollektivt anslutna     Försäkringar      Nöjda kunder      Kunskap      Erfarenhet     Rutavdrag

 

Boka din flytt

Boka din flytt

Klicka för mer info...

Boka företagets städning

Boka företagets städning

Klicka för mer info...

Service för seniorer

Service för seniorer

En premiumtjänst. Klicka för mer info...

Boka hantverkare

Boka hantverkare

Klicka för mer info...

Trädgårdshjälp

Trädgårdshjälp

Klicka för mer info...

Abonnera på hemstäd

Abonnera på hemstäd

Klicka för mer info om tjänsten & rutavdraget...

I Roslagen & Stockholms norra förorter

Vi åtar oss gärna städ-, trädgård, målning, hemmafix & fllyttuppdrag m.m. i och kring Stockholm. Framför allt i de norra förorterna samt i Roslagen kring Norrtälje. Vi har i dag uppdrag i Norrtälje, Vallentuna, Österåker, Åkersberga, Täby samt i Djursholm & Danderyd. Vi är alltid intresserade av att hjälpa till vid nya förfrågningar om olika sorters hemservice och städning i privata bostäder och på företag.


  • Vi är experter på Rutavdrag och det ligger i vår policy att jobba ekologiskt och miljövänligt.
  • Vi har naturligtvis ansvarsförsäkring, vi jobbar ej med inhyrd personal och vi har F-skattsedel.

 


 

Städning i Åkersberga & Österåker

Rutstäd skänker nu hemfrid i Österåker & Åkersberga. Vi är en snabbt växande städ- & flyttfirma med rötterna i Roslagen. Vår framgång består i att vi vill alltid göra kunderna 100% garanterat nöjda samt att vi anpassar våra tjänster efter Rut- & Rotbidrag.

Städning i Danderyd & Djursholm

Rutstäd skänker nu hemfrid i Djursholm & Danderyd. Vi är en snabbt växande städ- & flyttfirma med rötterna i Roslagen. Vår framgång består i att vi vill alltid göra kunderna 100% garanterat nöjda samt att vi anpassar våra tjänster efter Rut- & Rotbidrag.

Rutstäd skänker nu hemfrid på Lidingö. Vi är en snabbt växande städ- & flyttfirma med rötterna i Roslagen. Vår framgång består i att vi vill alltid göra kunderna 100% garanterat nöjda samt att vi anpassar våra tjänster efter Rut- & Rotbidrag.

Städning i Danderyd & Djursholm

Rutstäd skänker nu hemfrid  i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. Vi är en snabbt växande städ- & flyttfirma med rötterna i Roslagen. Vår framgång består i att vi vill alltid göra kunderna 100% garanterat nöjda samt att vi anpassar våra tjänster efter Rut- & Rotbidrag.

Städning i NorrtäljeRutstäd skänker nu hemfrid hela i Norrtälje med omnejd. Vi är en snabbt växande städ- & flyttfirma med rötterna i Roslagen. Vår framgång består i att vi vill alltid göra kunderna 100% garanterat nöjda samt att vi anpassar våra tjänster efter Rut- & Rotbidrag.

Städning i Danderyd & Djursholm

Rutstäd skänker nu hemfrid på Östermalm i Stockholm. Vi är en snabbt växande städ- & flyttfirma med rötterna i Roslagen. Vår framgång består i att vi vill alltid göra kunderna 100% garanterat nöjda samt att vi anpassar våra tjänster efter Rut- & Rotbidrag.

Städning i Täby

Rutstäd skänker nu hemfrid i Täby. Vi är en snabbt växande städ- & flyttfirma med rötterna i Roslagen. Vår framgång består i att vi vill alltid göra kunderna 100% garanterat nöjda samt att vi anpassar våra tjänster efter Rut- & Rotbidrag.

Städning i Vallentuna

Rutstäd skänker nu hemfrid i Vallentuna kommun & Brottby. Vi är en snabbt växande städ- & flyttfirma med rötterna i Roslagen. Vår framgång består i att vi vill alltid göra kunderna 100% garanterat nöjda samt att vi anpassar våra tjänster efter Rut- & Rotbidrag.

Städning i Vaxholm

Rutstäd skänker nu hemfrid i Vaxholm.  Vi är en snabbt växande städ- & flyttfirma med rötterna i Roslagen. Vår framgång består i att vi vill alltid göra kunderna 100% garanterat nöjda samt att vi anpassar våra tjänster efter Rut- & Rotbidrag.

Följ oss på Facebook

OBS! - Vi är experter på flyttstädning.

Den smarte kollar med oss först, när det är dags för flyttstädning.

Nöjd-kund-garanti

Vi erbjuder alla våra kunder nöjd-kund-garanti. 100 % nöjd inom 48timmar

Vi är inte nöjda förrän du är det!

Läs mer om vår garanti och våra försäkringar >>>

Vi har kollektivavtal

Samarbetspartners

 

 

 

 

 

 

Handla i vår E-shop

Behöver du städmaterial? Köp i vår e-shop!

E-shop >>>

Rot- & Rutavdrag kräver viss koll

Dessa avdrag är jättebra, men det är inte pengar "man bara får"...

Läs mer >>>

Vanliga kundfrågor och svar

Här hittar ni svaren på de mest vanliga frågorna

Läs mer>>>

 

 

Köp Presentkort

Sök jobb hos oss!