Alla rätt!

F-skatt     Trafiktillstånd      Kollektivt anslutna     Försäkringar      nöjda kunder      Kunskap      Erfarenhet     rutavdrag

Önskas Montering av IKEA Möbler? - Vi hjälper Dig gärna

Visst är det härligt med nya möbler? Men det är minst lika härligt att även få dem professionellt monterade. Därför hjälper vi Er att montera möbler från IKEA, med flera Oavsett om du har köpt en liten byrå från IKEA eller ska inreda en hel lägenhet med möbler eller ett kontor så hjälper vi dig med monteringen. Vi har vanan, så vi är snabba och samtidigt noggranna.
Behöver du hjälp med att montera möbler från IKEA?

Våra erfarna möbelmontörer skapar kvalitet.

Vi ser flera fördelar med att ta hjälp med monteringen av sina IKEA-möbler istället för att göra det själv. Det kan vara så att man har köpt ett dyrt fint kökssystem och råkar man göra fel så skadar man ofta stommarnas hål för beslag och fästdon.
Det är lätt hänt att man gör fel vid montering av IKEA's möbler, om man inte vet hur man gör och har erfarenheten - och det är just det som våra hemmafixare har. Resultatet när du8 anlitar oss blir att de färdigt möblerna får högsta möjliga kvalitet.

Hur fungerar det att få sina möbler från IKEA monterade?

Det är superenkelt att ta hjälp av oss. Vi gillar att ge bra service och vi gillar att hjälpa till.  Det enda som du egentligen behöver göra efter att du har beställt/köpt dina möbler från IKEA är att kontakta oss - resten sköter vi. Tips! Om du vill så kan vi även hämta möblerna åt dig.

Efter monteringen då?

När vår montör är klar med monteringen av din IKEA möbel så kontrollerar ni tillsammans att allt är ok. Du får sen en faktura med eventuellt rotbidrag inkluderat. Vill du att vi tar med oss emballaget så kan vi göra det - nämn det för oss vid bokningen, det kan även tillkomma en liten avgift för det.

Följ oss på Facebook

OBS! - Vi är experter på flyttstädning.

Den smarte kollar med oss först, när det är dags för flyttstädning.

Nöjd-kund-garanti

Vi erbjuder alla våra kunder nöjd-kund-garanti. 100 % nöjd inom 48timmar

Vi är inte nöjda förrän du är det!

Läs mer om vår garanti och våra försäkringar >>>

Vi har kollektivavtal

Samarbetspartners

 

 

 

 

 

 

Handla i vår E-shop

Behöver du städmaterial? Köp i vår e-shop!

E-shop >>>

Rot- & rutavdrag kräver viss koll

Dessa avdrag är jättebra, men det är inte pengar "man bara får"...

Läs mer >>>

Vanliga kundfrågor och svar

Här hittar ni svaren på de mest vanliga frågorna

Läs mer>>>

 

 

Köp Presentkort

Sök jobb hos oss!