Alla rätt!

F-skatt     Trafiktillstånd      Kollektivt anslutna     Försäkringar      nöjda kunder      Kunskap      Erfarenhet     rutavdrag

Vi hjälper dig gärna med de nya garderoberna

Rutstäds Hemfixare står alltid redo att hjälpa dig med ert garderobsmontage. Oavsett om det är en omfattande installation eller bara en enstaka liten garderob. Bra garderober kostar en hel del och de ska hålla länge. Att anlita oss besparar din tid och ger ett perfekt resultat. Vi finner enkelt lösningar på problemen med golvlister och annat som komplicerar montaget. Detta är extra viktigt då garderober oftast ses som en fast del av bostaden och medföljer vid en eventuell försäljning.

Prata gärna med oss innan du köper...

garderober om du vill ha hjälp med planering och inredning. Garderobsstommen måste anpassas för att passa in i rummet. Sällan är väggar och tak helt i lod vilket i viss mån måste kompenseras för. Naturligtvis inom rimliga gränser så att garderobsdörrarna ser skeva ut. För detta krävs mycket erfarenhet vilket vi naturligtvis har. Men om vi får vara med tidigare och ge råd då ni väljer blir kanske anpassningsarbetet mindre omfattande.

Garderobsmontering med kvalitet

Att stommen monteras rätt och att alla beslag och fästdetaljer dras maximalt är för oss en självklarhet. Drar man å andra sidan för hårt förstör man skruvskallar och eventuellt trät i stommen. Oftast använder vi därför en skruvdragare med moment för att få den rätta kraften. Montaget av garderoben blir på så vis både snabbare och mer precist. Även bakstycket fyller en viktig funktion i garderobens stabilitet och är synnerligen viktig vid all garderobsmontering. Rätt monterat bakstycke är en självklarhet för våra Fixare och vi fuskar aldrig utan spikar alltid i alla nubben. På så vis står garderoben stadigt och vinkelrätt i många år. Mycket av finishen på garderoben sitter i garderobsdörren och känslan när man öppnar och stänger. Att beslagen justeras så att dörren inte skevar eller tillsluter dåligt är andra fallgropar. Här är vi och våra Fixare extremt noggranna. Tar du in en professionell garderobsmontör från Rutstäd så är det självklart att du får ett 100%-igt resultat.

Montering stående - Inget problem.

När man monterar höga garderober som nästan når upp till taket i rummet så är det inte möjligt att resa garderoben om man monterar den liggande. Det är inte ovanligt att detta blir en trist upptäckt efter man monterat alla stommar. Vi är vana vid stående montage och vet när detta krävs.

Tveka inte att låta oss montera din garderob.

Stor eller liten, komplex med massa inredning eller med enkel klädstång, för oss är alla garderobsmontage vardagsmat. Att låta våra kompetenta möbelmontörer montera din garderob är en investering i kvalité. kontakta oss idag så blir sen din garderob monterad och förankrad i vägg inom ett par timmar.

Följ oss på Facebook

OBS! - Vi är experter på flyttstädning.

Den smarte kollar med oss först, när det är dags för flyttstädning.

Nöjd-kund-garanti

Vi erbjuder alla våra kunder nöjd-kund-garanti. 100 % nöjd inom 48timmar

Vi är inte nöjda förrän du är det!

Läs mer om vår garanti och våra försäkringar >>>

Vi har kollektivavtal

Samarbetspartners

 

 

 

 

 

 

Handla i vår E-shop

Behöver du städmaterial? Köp i vår e-shop!

E-shop >>>

Rot- & rutavdrag kräver viss koll

Dessa avdrag är jättebra, men det är inte pengar "man bara får"...

Läs mer >>>

Vanliga kundfrågor och svar

Här hittar ni svaren på de mest vanliga frågorna

Läs mer>>>

 

 

Köp Presentkort

Sök jobb hos oss!