Alla rätt!

F-skatt     Trafiktillstånd      Kollektivt anslutna     Försäkringar      nöjda kunder      Kunskap      Erfarenhet     rutavdrag

Gott folk! Nu under veckorna 28-32 så kommer många av våra medarbetare ha semester för att vila upp sig för att ha nya friska krafter till hösten. Detta betyder att vi omorganiserar lite, så att ni mellan varven träffar andra trevliga medarbetare i vår personal. Samt att det administrativa och vår kundtjänst tar lite mer tid på sig.

Det betyder även att vi kommer att bemanna med en hel del vikarier under denna period. Så det är därför ni ser en del nya ansikten hos er nu i sommar. Men de team som kommer har gått igenom vår interna utbildning och gallring så de klarar av de krav vi har för att vara en Rutstädare. Vi på Administrationen kommer även ta en del ledigt så det kan dröja lite extra tid innan vi svarar på era mail, men vår växel är öppen som vanligt måndag till fredag 8-17. Sen kör vi på igen som vanligt när alla är.

Vi kommer dock har full bemanning på alla våra trädgårdstjänster, så var inte oroliga för att solen kommer skymmas av vildvuxna buskage. Önskar ni uppehåll någon dag i sommar så meddela oss snarast på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så vi kan planera schemat under  dessa veckor.

Vi hoppas på förståelse och överseende med detta.

Vänligen

Peter  & Katiane
Verksamhetsansvariga på Rutstäd